Locatie:

Herenweg 150
3648 CN Wilnis.

Telefoonnummer:

0297 77 68 98

Put waterdicht Liquid rubber

Project: Put waterdicht Liquid rubber.  Onze klant is en installatie monteur. De techniek die u hier op de foto ziet is een put liggend in straatwerk. Dit straatwerk ligt op een betondek zodat het niet kan verzakken. Vaak krijgt de klant toekomstige problemen doordat er water in de put gaat staan.

Door onze flexibele Liquid rubber coating kunnen we de put afdichten. ''Put waterdicht Liquid rubber'' Dit doen we aan de buiten en binnenzijde. Door het dubbele waterslot heeft water geen kans. De producten worden met 230 Bar gespoten tegen de constructie. Hierdoor komt het rubber tot in de kleine gaatjes van de constructie. Dit bevorderd de hechting en het tegen houden van water.

De Liquid rubber producten hebben 20 jaar product garantie. Mede door de flexibele eigenschappen ontstaan er geen scheuren waar het water in kan lopen. Deze putten zijn waterdicht en toekomstige problemen worden voorkomen. Onze producten zijn toepasbaar op vele vlakken neem gerust contact met ons op.

Project: Put waterdicht Liquid rubber

Green Industrial Coatings (G-I-C) is een VCA-gecertificeerd en milieubewust MKB-familiebedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige afdichtingstechnieken. We bieden op maat gemaakte oplossingen voor klantproblemen, waarbij kwaliteit, veiligheid en milieuvriendelijkheid centraal staan. Met ons uitgebreide assortiment van producten, waaronder Liquid Rubber en Ecogel, kunnen we diverse waterdichtings-, luchtdichtings- en beschermingsbehoeften aanpakken, zoals lekkages en corrosie. We hebben ervaring met zowel bedrijven als particulieren en hebben succesvolle projecten afgerond met een focus op service, kwaliteit en milieuvriendelijkheid.