Locatie:

Herenweg 150
3648 CN Wilnis.

Telefoonnummer:

0297 77 68 98

Maritieme sector

Vloeibare coatings voor de maritieme sector.

On- en offshore gebouwen

Luchtdicht bouwen
Daar waar de on- en offshore gebouwen zoals opslag, panden en silo's aangetast worden door de zoute lucht bieden die coatings van Liquid Rubber bescherming. De rubberen coatings beschermen tegen corrosie en bieden een water- en luchtdichte afdichting. De coating kan worden toegepast op vele verschillende ondergronden en door z'n flexibiliteit kunnen de rubberen coatings het rekken en krimpen van de ondergrond opvangen.

Opslagtanks en bassins

Vloeistof dichte coating
Liquid Rubber coatings zijn toepasbaar voor opslagtanks en bassins. De coatings zijn bestand tegen vele invloeden. Of het nu gaat om hitte, zuren, UV stralingen of constante waterdruk. De coatings zijn bestand tegen extreme omstandigheden. De ecologische coatings op waterbasis is niet toxisch, oplosmiddel- en VOC-vrij en vriendelijk voor de gebruiker en het milieu. De coatings zijn in het bezit van een schoondrinkwater verklaring wat ze ook geschikt maakt voor waterbassins.

Schepen

Coating voor gangborden van schepen
De flexibele vloeibaar rubber coatings zijn geschikt voor het beschermen en decoratief afwerken van schepen. Denk hierbij aan het beschermen tegen corrosie van metalen opbouwen of het anti-slip maken van gangborden. De naadloze coatings beschermen het metaal en geven gelijk een fraai oogende afwerking.

Projecten

Luchtdicht bouwen