Locatie:

Herenweg 150
3648 CN Wilnis.

Telefoonnummer:

0297 77 68 98

Industriële sector

Vloeibare coatings voor de industriële sector.

Rioolputten

riool putten waterdicht maken
In Nederland zijn circa 450.000 rioolputten. Deze putten vereisen regelmatig, zowel klein als groot onderhoud. Een grote onderhoudsbeurt is met de huidig toegepaste techniek vaak een duur en ingewikkeld project. Met de oplossing zoals Green Industrial Coatings in samenwerking heeft ontwikkeld, zijn wij instaat om op relatief eenvoudig wijze een op waterbasis gedragen rubbere coating aan de binnenzijde van de put(ten) aan te brengen. Deze rubbere coating is resistent tegen stoffen zoals die in de reguliere rioolputten voorkomen.

Industriële daken en goten

Daklekkage oplossen
Voor vele grote industriële bedrijfshallen kunnen wij op het gebied van waterafdichting veel betekenen. De vloeibaar rubberen coatings kunnen worden toepast om de levensduur van vrijwel alle type dakbedekking duurzaam waterdicht te maken en zo daklekkages te voorkomen en op te lossen.

Technische installaties

Vloeibaar rubber
Green Industrial Coatings is ook gespecialiseerd het de behandeling van technische installaties zoals luchtdroger en koelers van grote gebouwen, kantoren en hotels. Met onze coating brengen wij water en luchtdichte lagen aan, deze kunnen ook in RAL kleuren worden afgewerkt.

Metaalconstructies

Vloeibaar rubber
Liquid Rubber wordt veelvuldig toegepast voor het beschermen van metaalconstructies. De coating hecht op onder andere op blank staan, roestvast staal, zink en koper. De coatings kunnen worden toepast om als een naadloze afdichtend membraan en de bescherming van het metaal. Ook op bestaande gecorrodeerde oppervlakken kunnen de rubberen coatings worden toegepast.

Projecten

Vloeibaar rubber