Locatie:

Herenweg 150
3648 CN Wilnis.

Telefoonnummer:

0297 77 68 98

Injecteren op milieuvriendelijke basis

BETON / BAKSTENEN INJECTEREN: WATERDICHT, BLIJVEND FLEXIBEL en MILIEUVRIENDELIJK

EcoCryl eco gel, waterdichte acrylaatgel voor een duurzame afdichting

Green Industrial Coatings (G-I-C) is een VCA-gecertificeerd MKB-bedrijf dat gespecialiseerd is in injecteren op milieuvriendelijke basis en andere hoogwaardige afdichtingstechnieken. We bieden op maat gemaakte oplossingen met focus op kwaliteit, veiligheid en milieuvriendelijkheid. Met ons product Ecogel kunnen we diverse waterdichtings- en beschermingsbehoeften aanpakken

Injectie-technieken voor waterafdichtingen

Green Industrial Coatings (G-I-C) maakt gebruik van geavanceerde technologieën om lekkageproblemen effectief op te lossen. Met onze speciaal ontwikkelde driecomponenten pomp kunnen we de Ecocryl gel met hoge druk injecteren op de specifieke plekken waar de problemen zich voordoen. Deze gel heeft de unieke eigenschap om water te verdrijven en na uitharding vormt het een flexibel scherm dat waterdichtheid garandeert.

Maar wat maakt Ecogel nu precies zo bijzonder? Ecogel is een driecomponenten hydrogel op basis van acrylaat of methacrylaat, die uithardt tot een elastisch product. Wat het uithardingsproces extra bijzonder maakt, is de mogelijkheid om het te timen met het derde component. Hierdoor hebben we volledige controle over de snelheid en het moment van uitharding, zodat we de gel nauwkeurig kunnen afstemmen op de specifieke behoeften van elk project. Daarnaast staat Ecogel bekend om zijn lage mengviscositeit, die vrijwel gelijk is aan die van water. Dit zorgt voor een vlotte en gelijkmatige verspreiding van de gel in de te behandelen gebieden.

Bij Green Industrial Coatings streven we naar uitmuntendheid in ons vakgebied. Om ervoor te zorgen dat we de Ecogel producten op de juiste manier kunnen verwerken, hebben onze experts diverse opleidingen en cursussen gevolgd bij de fabriek in Duitsland. We investeren voortdurend in onze kennis en vaardigheden, zodat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en technieken op het gebied van gelinjectie.

Om ervoor te zorgen dat we voor elke situatie de juiste oplossing kunnen bieden, beschikt Green Industrial Coatings over vier injectiepompen, elk met een speciale toepassing. Dit stelt ons in staat om een totaalpakket aan oplossingen aan te bieden en op maat gemaakte oplossingen te leveren voor elk lekkageprobleem. Of het nu gaat om een kleinere huishoudelijke lekkage of een grotere industriële toepassing, we hebben de ervaring en expertise om elk project succesvol af te ronden.

Bij Green Industrial Coatings streven we naar optimale klanttevredenheid en een probleemloze uitvoering van elk project. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de nodige informatie. Neem gerust contact met ons op, zodat we samen kunnen werken aan een waterdichte oplossing voor uw specifieke behoeften

samengevattend

Green Industrial Coatings gebruikt geavanceerde technologieën en een speciaal ontwikkelde driecomponenten pomp om lekkageproblemen op te lossen. Met Ecocryl gel injecteren we onder hoge druk op de probleemgebieden, waarna het uithardt tot een flexibel scherm dat waterdichtheid garandeert. Ecogel is een driecomponenten hydrogel op basis van acrylaat of methacrylaat, met een nauwkeurig afstembaar uithardingsproces. Green Industrial Coatings beschikt over vier injectiepompen voor diverse toepassingen. We bieden op maat gemaakte oplossingen en hebben ervaring in verschillende projecten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Lekkende doorvoer injecteren  Injecteren op milieuvriendelijke basis  Injecteren op milieuvriendelijke basis

Kelder injectie   

Toepasbaar voor:

  • Optrekkend vocht.
  • Lekkage via scheuren in beton.
  • Lekkages via dilataties.
  • Lekkage via doorvoeren.
  • Kelder afdichting.
  • Kim afdichting.
  • Ongevoelig voor temperatuurswisselingen (-40 °C tot +160 °C).
  • Op acrylaat basis.
  • Milieuvriendelijk en vrij van toxische stoffen en oplossmiddelen.