Locatie:

Herenweg 150
3648 CN Wilnis.

Telefoonnummer:

0297 77 68 98

Beton afdichting liquid rubber

Project: Beton afdichting liquid rubber.

Green Industrial Coatings heeft met trots een prachtige parkeerkelder behandeld met Liquid Rubber Below. Dit project omvatte niet alleen de betonafdichting, maar ook de toekomstige installatie van een daktuin met geavanceerde technieken, waaronder zonnepanelen. Het was van cruciaal belang dat het gehele dak waterdicht was, zodat de auto's die eronder stonden beschermd bleven.

Beton afdichting liquid rubber

Met succes hebben we het project voltooid, en na verschillende regenbuien is gebleken dat de waterdichtheid voldoet aan de verwachtingen bij de oplevering. De zonnepanelen zijn reeds geïnstalleerd en het dak is gereed. Dit heeft geresulteerd in een tevreden klant. Heeft u ook projecten waarbij waterdichtheid en luchtdichtheid van groot belang zijn?

Bij Green Industrial Coatings begrijpen we de waarde van een goed functionerend waterdicht dek. Onze ervaren professionals staan klaar om uw renovatieproject aan te pakken en hoogwaardige resultaten te leveren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw betondek kunnen transformeren tot een betrouwbare en duurzame waterafdichting.

Onze expertise op het gebied van betonafdichting en Liquid Rubber stelt ons in staat om een naadloze en duurzame beschermende laag aan te brengen die uw project beschermt tegen waterlekkages. Met ons uitgebreide assortiment van producten en onze vakkundige aanpak kunnen we aan al uw waterdichtings- en luchtdichtingsbehoeften voldoen. Vertrouw op Green Industrial Coatings voor hoogwaardige oplossingen en een professionele service.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw project naar een hoger niveau tillen. Samen zorgen we voor een waterdicht en luchtdicht resultaat dat voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en duurzaamheid.

    Beton afdichting liquid rubber

Liquid rubber maaiveld afdichting

Liquid rubber hecht op beton, steen, hout, isolatie en de ijzeren beugels. water en luchtdicht

Beton Afdichting | Liquid Rubber Below | Waterdichting | Luchtdichting | Renovatieproject | Hoogwaardige Resultaten | Duurzame Bescherming

Green Industrial Coatings (G-I-C) is een VCA-gecertificeerd en milieubewust MKB-familiebedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige afdichtingstechnieken. We bieden op maat gemaakte oplossingen voor klantproblemen, waarbij kwaliteit, veiligheid en milieuvriendelijkheid centraal staan. Met ons uitgebreide assortiment van producten, waaronder Liquid Rubber en Ecogel, kunnen we diverse waterdichtings-, luchtdichtings- en beschermingsbehoeften aanpakken, zoals lekkages en corrosie. We hebben ervaring met zowel bedrijven als particulieren en hebben succesvolle projecten afgerond met een focus op service, kwaliteit en milieuvriendelijkheid.