Locatie:

Herenweg 150
3648 CN Wilnis.

Telefoonnummer:

0297 77 68 98

Doorvoeren

Vloeibare coatings en of  gel injectie  voor doorvoeren.

Green Industrial Coatings is dé specialist in het waterdicht maken van doorvoeren, mantelbuizen, kabels en andere leidingen. Onze jarenlange ervaring heeft geresulteerd in een geavanceerd systeem voor een perfecte afdichting. Voorafgaand aan de werkzaamheden bieden wij vol vertrouwen garantie op een waterdichte oplossing.

Naast het HBS-200 Liquid Rubber 3 laags systeem. bieden wij ook Eccocryl gel injectie als alternatieve methode voor situaties met sterke waterinstroming. Door middel van Ecco gel wordt de gel geïnjecteerd op specifieke plekken waar water binnendringt. Onze ervaren vakmensen beoordelen ter plaatse welke uitvoeringstechniek het meest geschikt is, rekening houdend met klantvoorkeuren. Op deze zorgvuldige en effectieve manier lossen wij het probleem op.

Inmiddels hebben we met succes talloze doorvoeren waterdicht afgedicht voor gerenommeerde bedrijven, projecten en instellingen. Onze bewezen resultaten maken ons tot een betrouwbare partner voor iedereen die zoekt naar een effectieve oplossing voor waterdichtheidsproblemen. Neem contact met ons op voor een waterdichte oplossing op maat.

Door bovengenoemde redenen zijn er bij veel onderstaande bedrijven, projecten en instellingen doorvoeren succes vol afgedicht.

  • Pro-rail Breda
  • Maasstadziekenhuis Rotterdam
  • TU Delft
  • Zilver kruis Leusden, Leiden
  • Saint Gobain Isover Ette-leur
  • Stroom centrale Noord Holland
  • Vele andere bedrijven, instellingen en woningen

 

Green industrial coatings

Green Industrial Coatings (G-I-C) is een VCA-gecertificeerd en milieubewust MKB-familiebedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige afdichtingstechnieken. We bieden op maat gemaakte oplossingen voor klantproblemen, waarbij kwaliteit, veiligheid en milieuvriendelijkheid centraal staan. Met ons uitgebreide assortiment van producten, waaronder Liquid Rubber en Ecogel, kunnen we diverse waterdichtings-, luchtdichtings- en beschermingsbehoeften aanpakken, zoals lekkages en corrosie. We hebben ervaring met zowel bedrijven als particulieren en hebben succesvolle projecten afgerond met een focus op service, kwaliteit en milieuvriendelijkheid. Missie: Green Industrial Coatings (G-I-C) biedt hoogwaardige afdichtingstechnieken met focus op kwaliteit, veiligheid en milieuvriendelijkheid om luchtdichts-, waterdichtings- en beschermingsbehoeften aan te pakken.

waterdichte doorvoer beton
Waterdicht doorvoer

Liquid Rubber doorvoer

waterdichte doorvoer beton
doorvoeren Waterdichte doorvoer Vloeibaar rubber

Waterdichte doorvoer

Lekkende doorvoer injecteren

doorvoeren liquid rubber

injectie kelder doorvoer       doorvoeren