Locatie:

Herenweg 150
3648 CN Wilnis.

Telefoonnummer:

0297 77 68 98

Bouw sector

Vloeibare coatings voor de bouw sector.

Luchtdicht bouwen

Luchtdicht bouwen
Luchtdicht bouwen is het tegen gaan van alle ongewenste luchtstromen. Dit doen wij door middel van een luchtdichte naadloze coating aan te brengen op alle naden en kieren. Liquid Rubber is zeer flexibel en hecht op vele ondergronden, hiermee zijn wij in staat om de overgangen van verschillende materialen luchtdicht te maken. Zelf het overbruggen van naden van enkele centimeters is mogelijk.

Luchtdicht bouwen is ook een belangrijke pijler om te voldoen aan de steeds strenger wordende EPC-normen en kan u een hoop besparen op de energierekening.

Daken

Dak goedkoop renoveren
Het waterdicht maken van daken is een makkelijke opgave met de vloeibare coatings van Liquid Rubber. Of het gaat om het waterdicht maken van hellende of platte daken en of dat het gaat om het herstellen van uw huidige dak of het aanleggen van een compleet nieuw daksysteem. Green Industrial Coatings is uw partner voor een waterdicht dak. De vloeibare coatings zijn volledig waterdicht en UV bestendig.

In geval van het renoveren van de huidige dakbedekking, op daken met veel detail werk en grotere oppervlakken kunnen wij zeer concurrent zijn ten opzichte van de huidige gebruikte dakbedekkingsmaterialen.

Kelders

Vochtprobleem kelder oplossen
Vocht in kelders is een veel voorkomend probleem. Het vocht kan schade aan uw huis aanbrengen en is tevens zeer slecht voor uw eigen gezondheid. Vocht in uw kelder kan een aantal verschillende oorzaken hebben en komt zowel bij nieuwe als oudere huizen voor. Green Industrial Coatings is in staat om zowel van buiten als van binnenuit. De vloeibare coatings houden het vocht buiten en voorkomt zo schimmelvorming en aantasting aan uw huis.

maaiveld afdichtingen

Duurzame coating
Maaiveld details treft u overal in de bouw. Kelders, zwembaden, funderingen etc. In het geval van lucht- en waterdichte aansluitingen is het van belang dat dit wordt gedaan op een duurzame manier. De vloeibaar rubberen coatings van Liquid Rubber zijn een duurzame oplossing om kimnaden naadloos af te dichten. Of het nu gaat om een kimnaad hout, aluminium, staal of beton aansluiting, wij zijn in staat om alle aansluitingen lucht- en waterdicht te maken.

Galerijen

Flexibele galerij coating
Met de esthetische coatings in een gladde of ruwe afwerking zijn wij in staat om galerijen, balkons, entree gebieden en kantoorvloeren volledig vloeistof dicht af te werken. De coatings zijn toe te passen op zowel nieuwe als oude galerijen welke gerenoveerd moeten worden. Details zoals kitvoegen, brugvoegen, goten en opstanden kunnen direct worden meegenomen. De coatings zijn verkrijgbaar in elke RAL kleur.

Sparing afdichting

Flexibele coating
Green industrial coatings past de vloeibare rubberen coatings van Liquid Rubber toe om sparingen af te dichten voor water en lucht. Tevens zijn wij in staat om deze sparingen brandvertragend af te dichten. Denk hierbij aan kabelgoten, luchtkanalen, schachten, leidingen, buizen etc. De rubberen coatings hechten op vele verschillende materialen zoals PVC, metaal en kunststof en zijn hierdoor geschikt voor sparing afdichten in vele verschillende situaties.

Projecten

Duurzame coating