Locatie:

Herenweg 150
3648 CN Wilnis.

Telefoonnummer:

0297 77 68 98

Agrarische sector

Vloeibare coatings voor de agrarische sector.

Composthallen

Composthal beschermen tegen zuren
Tijdens het compostproces komen vele zuren vrij welke materialen zoals beton en metalen aantasten. De zuren zorgen voor een versnelt corrosieproces van de metalen en het rotten van beton. Het opslaan van het compost of mest zal de opslagplaats aantasten. Om dit te voorkomen gebruiken wij de vloeibaar rubberen coatings om de opslaghallen van compost en mest te beschermen tegen de zuren. De coating is zuur, zout en UV bestendig.

Telers

Duurzame coating
Telers van gewassen en schimmelsoorten hebben baat bij de rubberen coatings van Green Industrial Coatings. De coatings scheiden de schimmels van de gewassen wat telers kan helpen bij het groeiproces. De coatings zijn volledig milieuvriendelijk en veilig voor mens en milieu.

Luchtwasser installaties

Duurzame coating
Door de strengere regels met betrekking tot ammoniak uitstoot voor veeteelt houders zijn deze genoodzaakt om het lucht te filteren alvorens ze deze uitstoten. Het filteren van de lucht wordt gedaan door middel van luchtwasser installaties. Deze installaties moeten volledig water- en luchtdicht zijn. Door de grote hoeveelheid ammoniak en zuren in de luchtwassers is het belangrijk dat er gebruikt maakt worden van coatings die hier tegen bestand zijn. De vloeibaar rubber coatings van Liquid Rubber zijn uitermate geschikt voor het lucht- en waterdicht maken van de luchtwasser installaties.

Champignon compost

Composthal beschermen tegen zuren
Bij de telers wordt ook veel met water en verwarming systemen gewerkt. Ons product Liquid Rubber is ook hier uitermate geschikt voor. Inmiddels hebben we liquid rubber op verschillende plaatsen binnen de kwekerijen met succes toegepast. Denk daarbij aan lucht en water afsluiters en water opslag.

Projecten

Composthal beschermen tegen zuren