Locatie:

Herenweg 150
3648 CN Wilnis.

Telefoonnummer:

0297 77 68 98

Beton reparatie Liquid rubber

Wij van Green industrial coatings leveren totaal oplossingen voor de klant. Onze specialiteit ligt bij het oplossen van lekkage problemen. Dit kunnen lucht en water lekkage problemen zijn. Green industrial coatings heeft tijdens dit project: Beton reparatie Liquid rubber, verschillende problemen opgelost.

Dilatatie lekkage problemen oplossen

Dilatatie reparatie met speciaal expansie schuim. Daarna wordt er nog een liquid rubber coatings geplaatst om de werking van het gebouw op te vangen.

Beton reparatie Kelder lekkage

Beton reparatie Liquid rubber, Na het injecteren van onze eco vriendelijke gel wordt het grindnest dicht gesmeerd met een speciale mortel. Hierdoor is de kelder weer waterdicht voor toekomstige stortbuien.

Beton reparatie gevel lekkage

Gevel reparatie met mortel en Liquid rubber. Nadat er een ring fundering is gestort kan het water terug stromen naar het gebouw toe. Dit veroorzaakt veel vocht problemen. Wij smeren het dicht met een speciale waterkerende mortel. Daarna spuiten we er een laag liquid rubber overheen zodat het water niet meer in de constructie kan trekken.

Green Industrial Coatings en de hoogwaardige oplossingen ook voor beton reparatie Liquid rubber, wij staan synoniem voor kwaliteit en uitstekende service. Met een uitgebreide expertise op het gebied van lucht- waterafdichting bedienen wij een divers klantenbestand, variërend van bouwbedrijven, industriële ondernemingen en overheidsinstanties tot VvE's, MKB-bedrijven en particulieren. Onze ervaring en toewijding zorgen ervoor dat we altijd een passende oplossing kunnen bieden. Neem gerust contact op