Locatie:

Herenweg 150
3648 CN Wilnis.

Telefoonnummer:

0297 77 68 98

Mantelbuizen waterdicht Liquid rubber

Project: Mantelbuizen waterdicht Liquid rubber. Helaas komt het vaak door dat bij doorvoeren lekkage ontstaat. Dit kan tijdens of na het bouwen gebeuren. Het is natuurlijk nooit de bedoeling dat het water in de kelder komt. Helaas door stortbuien en verzakkingen ontstaan er lekkages bij de mantelbuizen.

Om dit probleem te voorkomen kunt u kiezen voor een Liquid rubber laag aan de buitenzijde. Deze flexibele coating van rubber is waterdicht. Omdat het rubber flexibel blijft (geen weekmakers) blijft de waterdichtheid veel langer dan bijvoorbeeld een silicone kit soort. Het aanbrengen gebeurd met een spuit pomp, hiermee kan je laagdikte aanbrengen inplaats van met een kwast het product uit te smeren.

Wij van Green industrial coatings maken een waterdichte Liquid rubber aan de buitenzijde. Dit doen wij professioneel met versterken doek genaamd GEO-tex. Uiteindelijk ontstaat er een pakket van meerlagen Rubber Primer, Liquid rubber, doek en speciale verharding vloeistof. Dit maakt een professionele waterafdichting. Wij leveren deze afdichtingen met keurmerk en garantie. Tevens werken wij milieuvriendelijk en VCA veilig.

Heeft u vragen over project: Mantelbuizen waterdicht Liquid rubber, of heeft u vragen over onze diensten en producten neem dan contact met ons op.

Manteilbuizen voorzien van Liquid rubber. afdichten om lekkage te voorkomen

Mantelbuizen waterdicht Liquid rubber

Green Industrial Coatings (G-I-C) is een VCA-gecertificeerd en milieubewust MKB-familiebedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige afdichtingstechnieken. We bieden op maat gemaakte oplossingen voor klantproblemen, waarbij kwaliteit, veiligheid en milieuvriendelijkheid centraal staan. Met ons uitgebreide assortiment van producten, waaronder Liquid Rubber en Ecogel, kunnen we diverse waterdichtings-, luchtdichtings- en beschermingsbehoeften aanpakken, zoals lekkages en corrosie. We hebben ervaring met zowel bedrijven als particulieren en hebben succesvolle projecten afgerond met een focus op service, kwaliteit en milieuvriendelijkheid.