Locatie:

Herenweg 150
3648 CN Wilnis.

Telefoonnummer:

0297 77 68 98

Industriële doorvoer afdichten Liquidrubber

Project: Industriële doorvoer afdichten Liquidrubber. Green industrial coatings levert waterdichten oplossingen voor doorvoeren. Voor een klant hebben wij onderstaande doorvoer waterdicht gemaakt. Deze doorvoer komt uit in een industriële ruimte vol met apparatuur. Na de werkzaamheden wordt er een daktuin aangelegd. het is van cruciaal belang dat deze waterdicht is en blijft. Wij hebben gekozen om deze doorvoer met drie watersloten af te dichten.

Deze oplossing gebruiken wij al meerdere jaren en hebben hiermee veel successvolle doorvoeren waterdicht gemaakt. Bent u nieuwsgierig over het project: Industriële doorvoer afdichten Liquidrubber, en heeft u vragen over onze technieken. Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Industriële doorvoer schoonmaken    Industriële doorvoer afdichten Liquid rubber. Waterdicht maken van doorvoer met Liquid rubber

Green Industrial Coatings (G-I-C) is een VCA-gecertificeerd en milieubewust MKB-familiebedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige afdichtingstechnieken. We bieden op maat gemaakte oplossingen voor klantproblemen, waarbij kwaliteit, veiligheid en milieuvriendelijkheid centraal staan. Met ons uitgebreide assortiment van producten, waaronder Liquid Rubber en Ecogel, kunnen we diverse waterdichtings-, luchtdichtings- en beschermingsbehoeften aanpakken, zoals lekkages en corrosie. We hebben ervaring met zowel bedrijven als particulieren en hebben succesvolle projecten afgerond met een focus op service, kwaliteit en milieuvriendelijkheid.