Locatie:

Herenweg 150
3648 CN Wilnis.

Telefoonnummer:

0297 77 68 98

Waterdicht spouwblad Liquid rubber voor een heuvel huis

Project: Heuvel huis in Almere. De werkzaamheden zijn een Waterdicht spouwblad Liquid rubber coatings opleveren. De klant is een heuvel huis aan het bouwen. Dit unieke design is een begane grond huis die wordt begraven onder een laag grond. dit wordt dan een heuvel zodat het huis compleet opgaat in zijn omgeving.

Doordat het huis wordt begraven wordt de begane grond een souterrain. Hier kan water en vocht ontstaan. Beide dingen die je niet wilt hebben in je huis. Om water lekkage de voorkomen en waterdicht te garanderen is er gekozen voor een Liquid rubber coating tegen het spouwblad. Door de gehele achter en zij gevels te voorzien van een vloeibaar rubber laag ontstaat er een waterdichte, naadloos, flexibel membraan wat het water tegen houd.

Door deze Liquid rubber laag is het maaiveld ook direct waterdicht. Naast waterdicht is de Liquid rubber laag ook Luchtdicht. Hierdoor zal het klimaat binnenshuis zeer aangenaam worden zonder kans op waterlekkage en vocht problemen.

Het liquid rubber hecht op beton, steen, hout, staal en isolatie. Daarom plakken we na het aanbrengen van de Liquid rubber laag het isolatie vast met Liquid rubber. Hierdoor ontstaat een totaalpakket van waterdicht en geïsoleerd.

Onze expertise op het gebied van afdichting en Liquid Rubber stelt ons in staat om een naadloze en duurzame beschermende laag aan te brengen die uw project beschermt tegen waterlekkages, vochtdoorslag en lucht lekkage . Met ons uitgebreide assortiment van producten en onze vakkundige aanpak kunnen we aan al uw waterdichtings- en luchtdichtingsbehoeften voldoen. Vertrouw op Green Industrial Coatings voor hoogwaardige oplossingen en een professionele service.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw project naar een hoger niveau tillen. Samen zorgen we voor een waterdicht en luchtdicht resultaat dat voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en duurzaamheid.

#waterdicht #Liquid rubber #spouwblad #heuvelhuis #vloeibaar rubber #liquidrubberisolatie #flexibelecoating

Liquid rubber laag dikte meten tijdens het aanbrengen

Huis voorzien van Liquid rubber coating/laag

Isolatie aanbrengen op Liquid rubber laag