Locatie:

Herenweg 150
3648 CN Wilnis.

Telefoonnummer:

0297 77 68 98

Over ons

Officiële verwerker van Liquid Rubber en Eco injectie gel

Vloeibaar RubberOver ons Green Industrial Coatings (G-I-C) is een VCA-gecertificeerd MKB-bedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige afdichtingstechnieken. We bieden op maat gemaakte oplossingen met focus op kwaliteit, veiligheid en milieuvriendelijkheid. Met ons assortiment Liquid Rubber en Ecogel kunnen we diverse luchtafdichtings- waterafdichtings- en beschermingsbehoeften aanpakken.

Green Industrial Coatings (G-I-C) is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige afdichtingstechnieken om problemen te voorkomen en op te lossen. Onze oplossingen worden gekenmerkt door kwaliteit, veiligheid en milieuvriendelijkheid. We hebben expertise in het adviseren en verwerken van diverse producten, waaronder Eccogel-injectie, waterkerend cement en de Liquid Rubber-coatings. Met dit uitgebreide assortiment bieden we duurzame waterafdichting, luchtdichting en bescherming tegen corrosie en erosie voor verschillende constructies en gebouwen.

Green Industrial Coatings is een gecertificeerde verwerker van ECOgel en Liquid Rubber sinds de introductie ervan in Nederland. Hierdoor hebben we uitgebreide kennis en ervaring opgebouwd. Onze diensten worden zowel aan bedrijven als particulieren geleverd. We passen onze producten toe om diverse lucht- en waterlekkageproblemen op te lossen en te voorkomen, zoals water- en vochtdoorslag, luchtlekkage, kimlekkage, wandlekkage, vloerlekkage, daklekkage en doorvoerlekkage. Daarnaast bieden we lucht- waterdicht making, renovatie en conservering van daken, beton-, steen-, metaal- en bouwconstructies, evenals het aanbrengen van rubber coatings op o.a. loopbruggen, balkons, galerijen, daktuinen, vijvers, betondekken, sprinklerbassin, laaddocks, parkeerdekken, kelders en andere constructies.

Milieuvriendelijk werken

Vloeibaar RubberBij Green Industrial Coatings streven we naar milieuvriendelijk werken, beginnend bij de basisproducten. Onze Liquid Rubber- en Ecogel-producten zijn ecologisch, op waterbasis en niet giftig. Ze bevatten geen oplosmiddelen of VOC's en zijn vriendelijk voor zowel gebruikers als het milieu. De weer-, UV- en chemicaliënbestendigheid van deze producten maken ze van hoge kwaliteit en duurzaam. Bovendien gebruiken we uitsluitend epoxyharsen die natuurlijke biopolymeren bevatten, wat eco-gecertificeerd is en het milieu niet schaadt. We vermijden daarmee de vaak giftige epoxy. Ook de volledige productlijn van Revopur is volledig milieuvriendelijk en de producten zijn emissiearm, zodat er geen schadelijke dampen vrijkomen in afgesloten ruimtes.

Veillig werken

Bij Green Industrial Coatings hechten we veel waarde aan veilig werken. Onze medewerkers zijn gecertificeerd met VCA Vol en hebben speciale trainingen gevolgd in veiligheid voor de bouwplaats, milieubewust werken en werken op grote hoogte met veiligheidsharnassen. We hanteren veilig rij- en werkgedrag om ongevallen en schade te voorkomen. Daarnaast werken we uitsluitend met VCA-goedgekeurd gereedschap en nemen we preventieve maatregelen, zoals het gebruik van P3-maskers, bouwhelmen, veiligheidsschoenen, diverse handschoenen, harnassen en EHBO-kits. We volgen de nieuwe richtlijnen van VCA, TNO voor stofvrij werken en Co2 normen van Schoon en Emissieloos Bouwen (SEB)

Samenvattend

Green Industrial Coatings (G-I-C) is een VCA-gecertificeerd en milieubewust MKB-familiebedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige afdichtingstechnieken. We bieden op maat gemaakte oplossingen voor klantproblemen, waarbij kwaliteit, veiligheid en milieuvriendelijkheid centraal staan. Met ons uitgebreide assortiment van producten, waaronder Liquid Rubber en Ecogel, kunnen we diverse waterdichtings-, luchtdichtings- en beschermingsbehoeften aanpakken, zoals lekkages en corrosie. We hebben ervaring met zowel bedrijven als particulieren en hebben succesvolle projecten afgerond met een focus op service, kwaliteit en milieuvriendelijkheid. Missie: Green Industrial Coatings (G-I-C) biedt hoogwaardige afdichtingstechnieken met focus op kwaliteit, veiligheid en milieuvriendelijkheid om luchtdichts-, waterdichtings- en beschermingsbehoeften aan te pakken.

Liquid Rubber constructie bescherming  Liquid rubber dak renovatie  dak goot renovatie liquid rubber  Kelder injecteren kim injectie  door voer waterdicht Liquid rubber  Water afdichting

Hierdoor zijn wij welkom bij gerenommeerde bedrijven zoals Bam, StaatsbosbeheerHeijmans, Heineken Shell en Nuon.

 

Voor het waterdicht en luchtdicht maken van objecten is Green Industrial Coatings uw partner!

Waarom kiezen voor Green Industrial Coatings?

1.
Kwaliteitsproducten

Bij ons staat het leveren van hoogwaardige kwaliteit voorop. Wij hechten grote waarde aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, daarom werken wij uitsluitend met de beste producten in ons vakgebied. Door onze bewuste keuze voor duurzame oplossingen dragen wij bij aan een beter en groener milieu.

2.
Expertise

Sinds de introductie van ECCOgel en Liquid Rubber in Nederland zijn wij toonaangevend in het gebruik van deze vloeibare coatings voor lucht- waterafdichting. Met trots kunnen we stellen dat onze jarenlange ervaring en diepgaande bouwkundige kennis hebben geleid tot een solide expertise in het succesvol oplossen van diverse uitdagingen op het gebied van lucht- waterafdichting. Onze doeltreffende oplossingen staan garant voor betrouwbare resultaten, terwijl we tegelijkertijd een professionele en efficiënte aanpak aanbieden.

3.
Veelzijdigheid

Zowel ECCOgel, Liquid Rubber als de diensten van Green Industrial Coatings bieden een rijke veelzijdigheid aan mogelijkheden. Onze gel en vloeibare coatings vinden toepassing in diverse sectoren, waardoor wij een brede ervaring hebben opgebouwd. Of het nu gaat om het renoveren van daken, luchtdicht maken van kozijnen of het waterdicht maken van kelders, wij hebben expertise in verschillende vakgebieden.