Locatie:

Herenweg 150
3648 CN Wilnis.

Telefoonnummer:

0297 77 68 98

Kilgoot reparatie Liquid rubber

Project: Kilgoot reparatie Liquid rubber. Onze klant had een probleem, namelijk dat bij bepaalde wind en regen hij lekkage had. Verder heeft de klant geen ambitie om zijn gehele dak te vervangen. De klant heeft behoefte aan een reparatie een zijn zinken kilgoot.

Green industrial coatings voorziet de zinken goot met een laag Liquid rubber. Deze Liquid rubber laag wordt aangebracht met een Airless spuit. Dit betekent dat we onder verschillende hoeken onder de pannen het liquid rubber kunnen aanbrengen.

Technisch lijkt dit eenvoudig maar het is zeer uniek. Het liquid rubber komt dus onder de dakpannen, wij hechten op zink en de panlatten en het isolatie. Door het spuiten blazen we eerst het stof weg waardoor de hechting zeer goed is. Na na het aanbrengen blijft er een waterdichte laag liquid rubber achter. Dit alles zonder de dakpannen weg te halen. De dakpannen verwijderen en herplaatsen kan niet want door de jaren heen zijn ze specifiek uitgesleten en past het maar op 1 manier. Mede door bovengenoemde redenen bieden wij een unieke oplossing met een zeer grote kans op succes. Wij besparen hiermee de klant veel tijd en geld, hier zijn wij van Green industrial coatings trots op.

Kilgoot reparatie met liquid rubber Kilgoot reparatie Liquid rubber. Dakgoot Bakgoot en Kilgoot lekkage oplossen

LIQUID RUBBER TYPE: HBS-200 ORIGENAL

Liquid Rubber HBS200 - Universele Vloeibare Rubber Afdichter voor Waterwering, Luchtdichting en Bescherming tegen Corrosie. Liquid Rubber HBS200 is een veelzijdige vloeibare rubber coating die effectief is voor waterwering, luchtdichting en corrosiebescherming. Deze coating hecht op diverse materialen zoals beton, steen, metaal, bitumen, EPDM, hout, PVC en zink, waardoor het geschikt is voor het water- en luchtdicht maken van diverse objecten. Het product is milieuvriendelijk doordat het op waterbasis is, niet giftig, vrij van oplosmiddelen en VOC's, en vriendelijk voor zowel gebruiker als milieu. Dankzij de weer-, UV- en chemicaliënbestendigheid is het een hoogwaardig en duurzaam product.

Na uitharding behoudt de vloeibare rubber coating zijn elasticiteit tot wel 900%, waardoor het de beweging van verschillende ondergronden kan opvangen. In combinatie met een Geotextiel kan de HBS200 ook naden en scheuren overbruggen. Hierdoor is de rubber coating geschikt voor het afdichten van objecten bestaande uit materialen met verschillende uitzettingscoëfficiënten. HBS200 is uitstekend geschikt voor het afdichten rond ventilatieopeningen, afvoeren of doorvoeren in daken, wanden, vloeren, beschadigd dakwerk of grotere scheuren in beton. HBS200 is een eenvoudig aan te brengen één-component product. De vloeibare coating kan worden aangebracht met een kwast, spaan of airless spuitsysteem. Voor snelle klussen is HBS200 het perfecte product: snel, eenvoudig en betrouwbaar!

GREEN INDUSTRIAL CAOTINGS

Green Industrial Coatings (G-I-C) is een VCA-gecertificeerd MKB-bedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige afdichtingstechnieken. We bieden op maat gemaakte oplossingen met focus op kwaliteit, veiligheid en milieuvriendelijkheid. Met ons assortiment Liquid Rubber en Ecogel kunnen we diverse waterdichtings- en beschermingsbehoeften aanpakken. We hebben ervaring met bedrijven en particulieren en leveren succesvolle projecten met uitstekende service en kwaliteit. Neem contact op voor uw vragen, wij bieden u oplossingen.

Comments are closed.