Locatie:

Herenweg 150
3648 CN Wilnis.

Telefoonnummer:

0297 77 68 98

Kelderdek behandelen met Liquid rubber

Project: Kelderdek behandelen Liquid rubber.

Bij dit project is de gehele kelder in verschillende fases behandeld met een laag Liquid rubber. Het totale project bedraagt circa 800+ vierkante meter. Wij van GIC bieden oplossingen bij het beschermen van de constructie. Nadat wij het waterdichte naadloze membraan hebben aangebracht wordt de kelder afgedekt met een grond laag. Het is dus van groot belang dat er geen lekkages ontstaan in de toekomst. Project: Kelderdek behandelen Liquid rubber heeft 4 fases die allemaal succesvol zijn afgerond.

Door onze ervaring en onze werkwijze bieden wij de oplossing met garantie. Voor vragen over uw project kunt u ons altijd bereiken. Wij bieden maatwerk en adviseren de juiste oplossing gebaseerd op onze jarenlange kennis en ervaring.

Liquid rubber kelder wand behandelen

Liquid rubber Kelder wand Type Below

Green Industrial Coatings

Green Industrial Coatings (G-I-C) is een VCA-gecertificeerd en milieubewust MKB-familiebedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige afdichtingstechnieken. We bieden op maat gemaakte oplossingen voor klantproblemen, waarbij kwaliteit, veiligheid en milieuvriendelijkheid centraal staan. Met ons uitgebreide assortiment van producten, waaronder Liquid Rubber en Ecogel, kunnen we diverse waterdichtings-, luchtdichtings- en beschermingsbehoeften aanpakken, zoals lekkages en corrosie. We hebben ervaring met zowel bedrijven als particulieren en hebben succesvolle projecten afgerond met een focus op service, kwaliteit en milieuvriendelijkheid.