Locatie:

Herenweg 150
3648 CN Wilnis.

Telefoonnummer:

0297 77 68 98

Doorvoeren waterdicht afdichten

  • Lucht en water dichte doorvoer Liquid Rubber
  • Vloeibaar rubber doorvoer
  • waterdichte doorvoer

Project: Doorvoeren waterdicht afdichten. Veel lekkages en vochtproblemen ontstaan vaak op de locaties waar leidingen door muren en wanden gaan. Vanwege de veranderende klimaatomstandigheden wordt Green Industrial Coatings (GIC) steeds vaker geconfronteerd met lekkende doorvoeren. Het is van essentieel belang om deze doorvoeringen goed af te dichten, aangezien dit veel toekomstige onderhoudsproblemen kan voorkomen en oplossen.

Het door GIC ontwikkelde systeem voor doorvoer afdichting is niet alleen waterdicht, maar ook luchtdicht en brandvertragend. Doorvoeren waterdicht afdichten, dit unieke systeem kan worden toegepast op diverse ondergronden, zoals beton, steen, hout en ijzer. Green Industrial Coatings is gespecialiseerd in het creëren van waterdichte doorvoeren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor al uw vragen en een vrijblijvende offerte.

Project: stroomhuis Europoort Rotterdam

Probleem: Water overlast bij de stroom voorzieningen

Doorvoeren waterdicht afdichten

Green Industrial Coatings (G-I-C) is een VCA-gecertificeerd en milieubewust MKB-familiebedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige afdichtingstechnieken. We bieden op maat gemaakte oplossingen voor klantproblemen, waarbij kwaliteit, veiligheid en milieuvriendelijkheid centraal staan. Met ons uitgebreide assortiment van producten, waaronder Liquid Rubber en Ecogel, kunnen we diverse waterdichtings-, luchtdichtings- en beschermingsbehoeften aanpakken, zoals lekkages en corrosie. We hebben ervaring met zowel bedrijven als particulieren en hebben succesvolle projecten afgerond met een focus op service, kwaliteit en milieuvriendelijkheid.