Locatie:

Herenweg 150
3648 CN Wilnis.

Telefoonnummer:

0297 77 68 98

Over ons

Officiële verwerker van vloeibare coatings van Liquid Rubber

Vloeibaar RubberLiquid Rubber is een compleet assortiment voor duurzame waterafdichting, luchtafdichting en bescherming tegen corrosie en erosie van beton, daken en metaal

Green Industrial Coatings (G-I-C) voorkomt en lost problemen op. Dit doen wij door middel van zelf ontwikkelde hoogwaardige afdichtingstechnieken. Bij deze oplossingen staan kwaliteit, veilig- en milieuvriendelijkheid centraal. Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren en verwerken van Epoxy, Revopur en de revolutionaire Liquid Rubber coatings.

Green Industrial Coatings is sinds de introductie van Liquid Rubber in Europa een gecertifieerde verwerker. Daardoor hebben wij veel kennis en ervaring opgebouwd in binnen talloze sectoren. Green Industrial Coatings werkt voor zowel bedrijven als particulieren.

Green Industrial Coatings voorkomt en lost problemen met water en vocht op met hoogwaardige afdichtingstechnieken door gebruik te maken van de revolutionaire coatings van Liquid Rubber. Green Industrial Coatings werkt voor zowel bedrijven als particulieren.

De Liquid Rubber coatings worden toegepast voor het oplossen en voorkomen van o.a. vochtdoorslag en diverse soorten lekkage’s: kimlekkage, wandlekkage, vloerlekkage, daklekkage, doorvoerlekkage en het waterdicht maken, renoveren, conserveren van daken, beton- en metaalconstructies evenals looppaden, balkons , galerijen en parkeerdeks met de rubber anti-slip coating. Alle Liquid Rubber producten zijn milieuvriendelijk en vrije van VOC- en oplosmiddelen.

Milieuvriendelijk werken

Vloeibaar RubberVoor Green Industrial coatings begint dit bij basisproducten die wij gebruiken. Alle Liquid Rubber producten zijn een ecologische product op waterbasis is niet toxisch, oplosmiddel- en VOC-vrij en vriendelijk voor de gebruiker en het milieu. De weer-, UV- en chemicaliënbestendigheid maken het een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam product. Daarnaast gebruiken wij uitsluitend poxyhars die natuurlijke biopolymeren bevat. Eco-gecertificeerd, niet schadelijk voor het milieu. Hiermee verbannen we de vaak giftige epoxy. Ook de gehele productlijn van Revopur is volledig milieuvriendelijk en de producten emissiearm. Hierdoor zullen er geen toxische dampen ontstaan in de gesloten ruimte.

Veillig werken

Kennis voorkomt ongelukken daarom beschikken wij over de volgende veiligheid certificaten: VCA Vol - Diploma op het gebied van veilig- en gezond werken gericht op leidinggevende. Safety Harness & Leading Edge Training – speciale kennis over veiligheid op hoge hoogte. Een veilig rij- en werkgedrag voorkomt ongelukken en schade.

G-I-C werkt uitsluitend met goed gekeurd gereedschap. Verdere preventie bestaat uit P3 maskers, bouw helmen, veiligheid schoenen, diverse handschoenen, harnassen en EHBO kits. Wij werken volgens de nieuwe richtlijnen van TNO Stofvrij werken. Dit bekent stof afzuigen en opvangen zodat er geen schade kan ontstaan aan de longen.

Samenvattend

Wij zijn een MKB familie bedrijf die klantproblemen op maat beoordeeld en oplost. Service en kwaliteit staat hierbij centraal. Door deze manier van werken hebben wij al veel projecten succesvol, veillig en milieuvriendelijk afgerond.

Hierdoor zijn wij welkom bij gerenommeerde bedrijven zoals Bam, StaatsbosbeheerHeijmans, Heineken Shell en Nuon.

 

Voor het waterdicht en luchtdicht maken van objecten is Green Industrial Coatings uw partner!

Waarom kiezen voor Green Industrial Coatings?

1.
Kwaliteitsproducten

Het leveren van kwaliteit staat bij ons hoog in de vaandel. Wij werken uitsluitend met duurzame en milieuvriendelijke producten en werken vanwege die reden uitsluitend met de revolutionaire coatings van Liquid Rubber.

2.
Expertise

Vanaf de introductie van Liquid Rubber zijn wij al werkzaam met de vloeibare coatings van Liquid Rubber om objecten waterdicht te maken. Door veel ervaring en bouwkundig inzicht hebben wij inmiddels veel expertise opgedaan om vele problemen op het gebied van waterafdichting succesvol op te lossen.

3.
Veelzijdigheid

Zowel het product Liquid Rubber als de diensten van Green Industrial Coatings zijn veelzijdig. De vloeibare coatings zijn in vele sectoren toe te passen. Daardoor hebben wij veel ervaring in vele takken van sport. Van het renoveren van een galerij tot het waterdicht maken van een vijver.