Locatie:

Herenweg 150
3648 CN Wilnis.

Telefoonnummer:

0297 77 68 98

Liquid Rubber

LIQUID RUBBER: SNEL, VEILIG, en DUURZAAM

Liquid Rubber

Vloeibaar Rubber applicateurGreen Industrial Coatings is officiële verwerker van het revolutionaire, milieuvriendelijke product Liquid Rubber. De coatings hechten op vrijwel alle ondergronden en zijn geschikt voor het waterdicht en luchtdicht maken van daken beton en het beschermen van metaal. De coatings zijn zonder toxische stoffen en gemakkelijk binnen- en buitenshuis aan te brengen. voorzien wij moeiteloos van een waterdichte coating. De coatings hebben een lange levensduur en zijn toepasbaar in vele situaties. Ideale vloeibare coating voor het oplossen en voorkomen van o.a. vochtdoorslag en diverse soorten lekkage’s.

koud appliceerbaar

Alle coating van Liquid Rubber zijn koud appliceerbaar, oftewel een compleet veilige applicatie. Liquid Rubber heeft een serie één en twee componenten vloeibaar rubber coatings. De één component coatings kan worden aangebracht met kwast, roller, kitspuit of airless spuitsyteem. Deze coatings hechten direct en vormen na uitdroging een compleet naadloos membraan. De twee componenten coatings worden door middel van een speciaal spuitsysteem aangebracht. De combinatie van Liquid Rubber en de zoutoplossing zorgen voor een direct opdroging wat de coating uitermate geschikt maakt om direct laagdikte aan te brengen. Na uitdroging zal de coating goed hechten op de ondergrond.

Liquid rubber dak renovatie     Liquid Rubber dak inspuiten     Kelder bescherming     Vloeibaar rubber aanbrengen   

keurmerk spray

Enkele voordelen op een rij:

  • Waterdicht, dampdicht, luchtdicht en gasdicht.
  • Sterk, naadloos en volledig hechtend aan het oppervlak.
  • Effectief voor waterwering en bescherming tegen corrosie.
  • Hoog elastisch (tot 900%!).
  • UV- en zuurbestendig.
  • Duurzaam.
  • Ongevoelig voor temperatuurswisselingen (-40 °C tot +160 °C).
  • Op waterbasis.
  • Milieuvriendelijk en vrij van toxische stoffen en oplossmiddelen
Liquid rubber maaiveld afdichting

Liquid rubber hecht op beton, steen, hout, isolatie en de ijzeren beugels. Het detail is nu water en luchtdicht.

Liquid Rubber type: Spraygrade

SprayGrade is een hoogwaardige vloeibare rubber coating die speciaal is ontwikkeld voor waterafdichting en bescherming van diverse constructies die blootgesteld worden aan UV-straling. Het systeem bestaat uit twee componenten die met behulp van een door Liquid Rubber ontworpen spuitsysteem worden aangebracht.Deze koud aangebrachte vloeibare rubber coating bevat geen VOC's en toxische stoffen, waardoor het veilig is voor zowel mens als milieu. Na applicatie droogt de coating binnen enkele seconden en hecht het volledig aan vrijwel alle ondergronden. Hierdoor kan de gewenste laagdikte in één keer worden aangebracht.

SprayGrade kan worden gebruikt als afdichtingslaag voor zowel nieuwe constructies als renovatietoepassingen. Het biedt blijvende flexibiliteit (900%) en heeft een uitstekende hechting op materialen zoals bitumen, EPDM, hout, metaal, beton, PVC en diverse isolatiematerialen. Dankzij de optimale hechting tussen de coating en de ondergrond is er geen vochtverplaatsing mogelijk. De SprayGrade is een snelle en eenvoudig aan te brengen rubber coating die op zichzelf gebruikt kan worden, zonder extra beschermende toplaag. Het fungeert als waterafdichtende laag voor diverse constructies en biedt duurzame bescherming.

Liquid Rubber type: Belowgrade

BelowGrade - Duurzame Vloeibare Rubber Coating voor Waterafdichting en Bescherming. BelowGrade is een hoogwaardige vloeibare rubber coating die, net als SprayGrade, een twee componenten verspoten systeem is en aangebracht dient te worden met een speciaal spuitsysteem van Liquid Rubber. Het is specifiek ontwikkeld voor waterafdichting en bescherming van diverse constructies met minimale tot geen blootstelling aan UV-straling.

Deze vloeibare rubber coating biedt een superieure en duurzame bescherming voor beton, staal, kunststoffen en hout. BelowGrade is bij uitstek geschikt voor het waterdicht maken en beschermen van verschillende objecten. Na uitharding vormt BelowGrade een naadloos, flexibel (900%) en duurzaam membraan dat volledig hecht aan de ondergrond. Dankzij de optimale hechting is er geen (capillaire) vochtverplaatsing mogelijk tussen de coating en de constructie. BelowGrade voldoet aan de hoge eisen die gesteld worden aan waterafdichting en bescherming bij projecten zoals kelderconstructies, funderingen, maaiveld details, betondekken, brugdekken, tunnels en silo's.

Liquid Rubber type: Hbs-200 origenal

Liquid Rubber HBS200 - Universele Vloeibare Rubber Afdichter voor Waterwering, Luchtdichting en Bescherming tegen Corrosie. Liquid Rubber HBS200 is een veelzijdige vloeibare rubber coating die effectief is voor waterwering, luchtdichting en corrosiebescherming. Deze coating hecht op diverse materialen zoals beton, steen, metaal, bitumen, EPDM, hout, PVC en zink, waardoor het geschikt is voor het water- en luchtdicht maken van diverse objecten. Het product is milieuvriendelijk doordat het op waterbasis is, niet giftig, vrij van oplosmiddelen en VOC's, en vriendelijk voor zowel gebruiker als milieu. Dankzij de weer-, UV- en chemicaliënbestendigheid is het een hoogwaardig en duurzaam product.

Na uitharding behoudt de vloeibare rubber coating zijn elasticiteit tot wel 900%, waardoor het de beweging van verschillende ondergronden kan opvangen. In combinatie met een Geotextiel kan de HBS200 ook naden en scheuren overbruggen. Hierdoor is de rubber coating geschikt voor het afdichten van objecten bestaande uit materialen met verschillende uitzettingscoëfficiënten. HBS200 is uitstekend geschikt voor het afdichten rond ventilatieopeningen, afvoeren of doorvoeren in daken, wanden, vloeren, beschadigd dakwerk of grotere scheuren in beton. HBS200 is een eenvoudig aan te brengen één-component product. De vloeibare coating kan worden aangebracht met een kwast, spaan of airless spuitsysteem. Voor snelle klussen is HBS200 het perfecte product: snel, eenvoudig en betrouwbaar!

Green Industrial caotings

Green Industrial Coatings (G-I-C) is een VCA-gecertificeerd MKB-bedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige afdichtingstechnieken. We bieden op maat gemaakte oplossingen met focus op kwaliteit, veiligheid en milieuvriendelijkheid. Met ons assortiment Liquid Rubber en Ecogel kunnen we diverse waterdichtings- en beschermingsbehoeften aanpakken. We hebben ervaring met bedrijven en particulieren en leveren succesvolle projecten met uitstekende service en kwaliteit. Neem contact op voor uw vragen, wij bieden u oplossingen.

Liquid rubber Kelder wand Type Below